Simon Saanum

Nu jävlar

Jag är inte så mkt för det där med att piller och läkemedel ska lösa våra hälsoproblem men jag får tacka och bocka.. Inte bara medicinen också er som uppmanat mig att ändå gå till läkarn..

Jag mår betydligt bättre, halsen är normal, örat normalt, benet och såren fantastiskt mkt bättre och rumpan ömmar efter sprutorna :)
Sista tabletterna ska tas till frukosten imorgon och sen får jag träna som vanligt.. Jag hoppas verkligen att det går vägen nu

Idag var jag och Ivan på utflykt. Vi tog oss till skytrain stationen och tog tåget till Mochit där JJ- market ligger.. Fruktansvärt stor marknad där man kan hitta det mesta.
Efter några timmars pustande i värmen ibland allt krimskrams och special price for you, så tog vi oss till en butik där vi har beställt kostym mm för att prova och se så att det satt bra.. Blev tyvärr ingen bild på någon av modellerna

Dagen har alltså bestått av shopping och shopping.. Mat också förståss!

Känner mig taggad för att träna imorgon och det känns som att jag kommer klara det bra. 
Det är mindre än 3 veckor kvar av denna resa och det känns som att jag har hunnit med så mycket som jag inte trodde att jag skulle göra.. Sett så många helt fantastiska platser !

Solnedgång över Kings Park

En av tränarna på Sitsongpeenong

Demonstrationer i BKK


PoK