Simon Saanum

Matchen klar, snart nyår

I lördags (28) var vi på ännu mer äventyr runt ön.. På ett ställe simmade vi ut till en riktigt stor sten och klättrade upp och hoppade därifrån ca 10m riktigt cool känsla :)
Vid en utsiktsplats klättrade vi upp på en gigantisk sten eller klippa snarare vid en utsiktsplats 



Och igår var de match.. Bör tilläggas att det var minst 400 pers och kollade på galan

Jag var inte så nervig på dagen men precis innan började nervositeten slå till ordentligt 
Jag fick enligt seder och tradition en snabb massage med vasselin och boxing liniment och sedan smyckningen enligt bilden :) 
Sen gick de rätt fort.. Upp i ringen, göra Wai Kru sen var matchen igång.
Svårt att förklara vad Wai Kru är för något, jag vet inte exakt själv men det finns olika delar: hedra gudar, tränare, ringen, motståndare, finns säkert fler..

Matchen gick igång och det vart högt tempo direkt, kommer ihåg att ja tänkte, oh shit nu är de allvar, när jag duckade för den första armbågen..
Första ronden gick bra fick lugna ner mig lite i rondvilan och sen påt igen..
Nu hade ja lite mer grepp om situationen kände jag och jag avslutade matchen på KO.. Jag tror de vad en vänster uppercut som fick honom att gå ner 
Att ha tränat hårt och levt disciplinerat för att i det ögonblicket kunna prestera 110, allt blod, svett och tårar.. All tid man lägger ner.. Det känns så jävla värt de när man Står som segrare.. När man har vunnit ! För när man når sina mål finns det ingen du kan tacka mer än dig själv för att DU tog dig dit :)

Jag har ett litet märke på kinden men det enda ja känner idag är lite ajaj på smalbenet :) och ren lycka för att jag vågade och tog mig dit jag ville

En riktig kul bonus är när så många kom fram efteråt och ville tacka och gratulera och ta foto med mig i mitten.. Haha awsome 

Länk på matchen och på bestigningen av den stora stenen kommer inom kort..